Florile vor pune, din nou, stăpânire pe centrul Timișoarei

Timfloralis 3

Primăria Timişoara și Casa de Cultură a Municipiului organizează, în perioada 27-29 aprilie, a patra ediție a Festivalului florilor – Timfloralis. Comercianţii interesaţi să participe pot depune actele necesare la primărie până în data de 13 aprilie.

Timp de trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecți, peisagiști, floriști internaționali, ecologişti, studenți, elevi, școli, universități, artiști, firme şi comercianți al căror scop va fi de a evidenția frumusețea naturii, respectiv a florilor în contextul urban cu tematica „The future is here” („Viitorul este aici”).

Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale și de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât și pentru floriști profesioniști, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică și dans, evenimente cu și pentru copii.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, amenajarea standurilor de expunere se va face în data de 27 aprilie, între orele 9-16. Deschiderea oficială va avea loc la ora 17, iar aprovizionarea se va putea face între orele 7-9. Agenții economici sunt obligați să se încadreze în orarul de funcționare al festivalului, respectiv 10-21, derulând activitate comercială. Afișarea prețurilor produselor se va face în mod obligatoriu lizibil, în limba română și în moneda națională.

Timfloralis este una dintre cele mai apreciate manifestări din Timișoara, zeci de mii de vizitatori fiind prezenți la fiecare ediție pentru a admira ceea ce are primăvara mai frumos. Bolțile de verdeață cu diverse flori, expozițiile de plante și aranjamentele inedite s-au bucurat, anii trecuți, de aprecierea publicului.

Festivalul a fost inițiat, în anul 2014, de consilierii locali Ștefan Sandu și Adelina Târziu, care au pornit de la ideea că denumirea de „oraș al florilor” nu are nici o manifestare în acest sens în Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *