Accident spectaculos în vestul țării. Două persoane și-au văzut moartea cu ochii

accident 65

Două persoane pot spune că s-au născut pentru a doua oară, după ce au scăpat cu leziuni minore în urma unui accident rutier cum rar ne este dat să vedem.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază, atunci când conducătorul autoturismului Ford care se deplasa în localitatea arădeană Cărand, a pierdut controlul volanului din motive încă necunoscute, a ieşit în afara suprafeţei carosabile acolo unde a încălecat două conducte şi s-a răsturnat pe-o parte, pe o porţiune de aproximativ un metru.

Numai norocul a făcut ma autoturismul să nu se răstoarne în şanţul adânc de peste un metru şi jumătate. Cele două persoane au rămas incarcerate în autovehicul, iar pentru scoaterea acestora a intervenit echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Sebiș cu sprijinul unui echipaj SAJ .

Odată scoase din autovehicul, cele două persoane au fost transportate la spitalul din localitatea Sebiş, pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs nefericitul incident rutier, scrie ghidularadean.ro.

Foto: ghidularadean.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns