Noi locuri de case într-o comună timișeană. Fiecare parcelă va avea circa 1.500 mp. Poate primi oricine

foeni 1

Într-o comună timișeană se află în fază de finalizare noul Plan urbanistic general (PUG) care va delimita intravilanul localității.

„În principiu, acesta rămâne cel actual, cu mențiunea că va avea o mică extindere, cât să permită dezvoltarea unui Plan urbanistic de zonă (PUZ) pentru circa 15 parcele destinate construirii de noi locuințe”, a declarat primarul Miomir Cizmaș.

Miomir CizmasAceastă creștere a perimetrului intravilan înseamnă circa trei hectare în plus față de suprafața din prezent. Amplasamentul acestei zone se află la ieșirea din Foeni spre Giulvăz, pe partea dreaptă, o dezvoltare în stânga nefiind posibilă din cauza magistralei de gaze.

Din informațiile furnizate de Miomir Cizmaș reiese că noile loturi de case vor fi de circa 1.500 de metri pătrați – doar ne aflăm la țară, unde oamenii obișnuiesc să-și pună de toate în grădina de pe lângă casă. Când a fost ales acest amplasament s-a avut în vedere existența în apropiere a utilităților și a drumului de acces.

Încă un lucru important pentru cei interesați să concesioneze o parcelă pentru casă în această localitate este faptul că PUG-ul și PUZ-ul merg la pachet și că ele vor fi în curând puse în dezbaterea publică. Parcele noi pentru locuințe vor fi disponibile atât pentru tineri, cât și pentru alte persoane interesate să construiască o casă la Foeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *