Flavius Biea va reveni în ring împotriva unui adversar mai bine clasat

Flavius Biea box 6

Flavius Biea îşi pregăteşte revenirea în ring, pugilistul timişorean mutându-şi de curând antrenamentele în noua sa sală, situată în Calea Torontalului nr. 61, care în curând îşi va deschide porţile pentru publicul larg.

Antrenamentele fizice şi cele specifice de box le alternează cu sparring-uri susţinute în acelaşi amplasament modern denumit „Biea Boxing Gym”, în care sunt programate şi şedinţe de kick-boxing.

„De-a lungul timpului am vrut să renunţ la visul meu, însă soţia mea, Roxana, m-a susţinut tot timpul. Proiectul sălii de box vine din dorinţa mea şi a Roxanei de a rămâne ceva în urma noastră după aproape două decenii şi jumătate de box. Totodată, fără ajutorul domnului avocat Raul Cionca şi al omului de afaceri Emi Cionca nu aş fi putut să realizez acest lucru. Sunt mândru să spun că atunci când aveam cel mai mult nevoie de susţinere Raul Cionca mi-a dat forţa să reuşesc, pe când alţii au făcut un pas înapoi… Datorită lui îmi voi anunţa în curând revenirea în ring! Raul Cionca mi-a fost alături atunci când mi-a fost greu, şi-a pus toată încrederea în mine!”, a declarat Flavius Biea, în vârstă de 31 de ani, care se află pe locul al 80-lea în ierarhia mondială Boxrec şi pe cea de-a 75-a poziţie în clasamentul Box Ranking.

În curând, „The People’s Champ” va anunţa numele următorului său adversar, care va fi unul mai bine clasat decât el.

Meciul va avea loc în România, iar în joc va fi pusă centura intercontinentală IBA la categorie semi-mijlocie (super welterweight, 69,8 kilograme) pe care o deţine boxerul timişorean.

Între antrenamente, pugilistul cu 20 de meciuri în ringul profesioniştilor, 19 dintre ele fiind câştigate, şi-a făcut timp pentru a participa la lansarea proiectului WoW Europe, al cărui ambasador va fi pe toată durata implementării acestuia, adică până în toamna acestui an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns