Flavius Biea va boxa cu un argentinian la gala BFC 2, în Timişoara

Flavius Biea va boxa cu un argentinian la gala BFC 2, în Timişoara

Flavius Biea va boxa cu argentinianul Ricardo Ruben Villalba, în data 7 mai, la sala „Constantin Jude” din Timişoara, pentru două centuri, WBC International şi IBA Intercontinental, în cadrul galei Boxing Fighting Championship 2.

Adversarul său s-a născut la Santa Martin, o suburbie a capitalei Buenos Aires, la 21 noiembrie 1989. Villalba are în CV-ul de profesionist 20 de victorii (8 KO), cinci înfrângeri (3 KO) şi un meci nul.

Cel poreclit „Bebo” și-a adjucat titlu WBA de campion al Asiei la Moscova în luna iulie a anului trecut, când s-a impus după ce adversarul său, armeanul Edgar Ghukasian, a fost descalificat în repriza a patra. În revanșa ce a avut loc pe 17 decembrie la Samara, adversarul lui Flavius Biea a fost nevoit sa renunțe la continuarea luptei după repriza secundă, acuzând o accidentare la umărul stâng.

Flavius Biea continuă pregătirea la sala proprie alături de columbianul Johnatan Martinez, licenţiat ca antrenor profesionist de WBC (Consiliul Mondial al Boxului), care face parte din staff-ul fraţilor mexicani ”Canelo” şi Rigoberto Alvarez.

În gala ce se anunță evenimentul sportiv al începutului de an în vestul României vor mai intra în ring și alte nume importante ale nobilei arte, precum Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Ionuț Iancu „Tănculețul Olteniei”, Mihai Desrobitu, Cătălin Paraschiveanu, Florin Cardoș, Claudiu Ienci și Daniel Muțiu, ultimii doi fiind tineri pugiliști aflați la început de carieră, ei urmând să facă tranziția la boxul profesionist.

CITEŞTE ŞI: Victorie importantă şi un nou meci „tare” pentru handbaliștii juniori 1 de la SCM Politehnica Timișoara

Biletele pentru gala Boxing Fighting Championship 2 au fost puse în vânzare începând de luni, 28 martie, și pot fi achiziționate pe entertix.ro sau direct la sala Biea Boxing Gym.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *