Victorie importantă şi un nou meci „tare” pentru handbaliștii juniori 1 de la SCM Politehnica Timișoara

Victorie importantă şi un nou meci "tare" pentru handbaliștii juniori 1 de la SCM Politehnica Timișoara

Handbaliștii juniori 1 de la SCM Politehnica Timișoara au câștigat meciul de la Turda cu AHC Potaissa din etapa a doua a fazei secunde a Campionatului Național, Grupa Valoare.

Alb-violeții au învins cu 35-34 (16-17) printr-un gol marcat cu zece secunde înaintea sirenei de final. Potaissa conducea cu 34-33 la intrarea în ultima jumătate de minut, dar bănățenii au întors rezultatul. La 34-34, Antonio Bordeanu a interceptat o minge în propriul teren, a făcut o cursă spectaculoasă și a înscris golul victoriei.

Până la acele momente, a fost un meci foarte disputat, de-a lungul căruia SCM Politehnica a suferit un număr foarte mare de eliminări – 11. Din această cauză au fost pierduți doi jucători importanți, Dumitrescu și Grad, care au fost eliminați de câte trei ori.

Marcatorii grupării de pe Bega au fost următorii: Bordeanu (7g), Dumitrescu (5g), Bran (5g), Ulariu (5g), Chira (4g), Cîtu (4g), Stolojan (2g), Grad (2g), Moldovan (1g). La acestea se adaugă cele 18 intervenții salvatoare ale portarului Claudiu Pal.

„A fost un joc foarte greu, disputat într-o atmosferă ostilă, dar echipa nu a căzut niciodată în capcanele meciului. Am luptat împreună, dar cu mintea liniştită. Vorbisem înainte de meci că dacă la final suntem aproape vom avea şansa noastră. Și am câștigat împotriva a tot ceea ce a fost în jurul nostru! Sunt atât de fericit pentru această performanță a băieților… Și-au păstrat concentrarea și credința până la final”, a declarat Gonzalo Tajuelo, antrenorul echipei de juniori 1 a clubului SCM Politehnica Timișoara.

Alb-violeții sunt neînvinși în această ediție de campionat. În Grupa 3 Valoare, lider este CSȘ 2 Baia Mare, cu 13 puncte, dar cu un meci în plus, urmată de SCM Politehnica Timișoara, care a strâns 11 puncte. Primele două clasate se vor întâlni joi, de la ora 14,30, la sala „Constantin Jude”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *