Fiul lui Sile Cămătaru audiat la Timișoara după o urmărire ca-n filme

scandal bloc masina politie

Urmărire aprigă ieri seară, în București. O patrulă de la Secția 19 de Poliție, aflată în misiune, a observat o mașină suspectă, cu numere străine de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI: 30 de ani de la izbucnirea Revoluției din 1989

Șoferului i s-a făcut semn să oprească, dar acesta i-a ignorat pe agenți și a trecut mai departe, în viteză. S-a pornit în urmărirea lui. La un moment dat, bărbatul aflat la volan a abandonat mașina și a încercat să fugă. S-a oprit doar după ce unul dintre polițiști a tras un foc de armă, în plan vertical. S-a constatat că fugarul nu avea permis de conducere.

Bărbatul, de 32 de ani, a fost dus la Secția 19 Poliție pentru audieri. Conform unor surse, s-a constatat că este vorba despre fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, căutat și de polițiștii timișoreni după ce a lovit cu cuțitul un client al barului care aparține prietenei sale, în timpul unui scandal izbucnit acolo.

El a fost adus la Timișoara, la Secția 5,  pentru audieri în acel dosar și va fi  cel mai probabil reținut pentru lovire și alte violențe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Fiul lui Sile Cămătaru audiat la Timișoara după o urmărire ca-n filme

  1. Oare, sa fi uitat solutiile date de D-na judecatoare pentru locuintele de la km.13 Sânandrei ale amaritilor de vacari si trctoristi.,,..??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *