Fiul lui Andrei Pleşu, suspect într-un dosar de trafic de droguri

mihai plesu

Fiul filozofului Andrei Pleșu a fost ridicat, vineri dimineață, de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane. În urma unei acțiuni comune a oamenilor legii din Iași și București, au fost găsite 500 g canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene.

Fiul lui Andrei Pleșu a fost dus la audieri la Biroul de Crimă Organizată al Poliției Capitalei, urmând să fie transportat la Iași, acolo unde are loc ancheta principală.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Poliţiştii antidrog din Iaşi şi Bucureşti au efectuat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc, în cadrul căreia s-au pus în executare 8 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi şi municipiul Bucureşti. Până la această oră, au fost identificaţi mai multi suspecţi.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate 500 de grame de cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru măruntit canabisul, pastille ecstasy, ciuperci halucinogene.

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Pleşu, este vizat în dosar. El e unul dintre cei 8 depistaţi, care au fost ridicaţi de mascaţi, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fiul lui Andrei Pleşu, suspect într-un dosar de trafic de droguri

  1. hai D-le ca nu se poate ,cum filozoful ca sa nu zic filfizonul ala mic sa faca asa ceva ,vedeti ca pe vremuri Vadim fie iertat cand vorbea de Plesu punea filozoful in ghilimele ,sigur stia el de ce .

Lasă un răspuns