Fiscul îi invită pe contribuabilii din vestul țării în Spațiul Privat Virtual

dgrfptspv21

Pentru evitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, precum şi în vederea respectării distanţării sociale, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Timişoara reaminteşte că la nivelul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală au fost implementate servicii electronice menite a facilita îndeplinirea obligaţiilor declarative și de plată ale contribuabililor.

CITEȘTE ȘI: Urmărit internațional pentru un viol comis în Austria, prins în județul Timiș

”Serviciul Spaţiul Privat Virtual este uşor de accesat, gratuit și disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică. Acest serviciu online permite obținerea informațiilor fiscale privind situația fiscală, depunerea electronică a declaraţiilor fiscale și primirea electronică a documentelor și a actelor administrativ fiscale.

Instrucţiunile privind înrolarea în Spaţiul Privat Virtual sunt disponibile pe site-ul www.anaf.ro,  la următorul link: www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/inreg_inrol_pf_pj_spv.   De asemenea, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara le reamintește tuturor contribuabililor persoane fizice si juridice că pentru transmiterea de solicitări de asistență în domeniul fiscal pot utiliza formularul de contact disponibil, atât pe website-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, cât și în cadrul serviciului Spațiul Privat Virtual. Adresele de e-mail ce pot fi utilizate de instituțiile/autoritățile publice sunt disponibile pe website-ul ANAF, accesând link-ul:

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/email_institutional.pdf ”, transmite DGRFP Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fiscul îi invită pe contribuabilii din vestul țării în Spațiul Privat Virtual

  1. O instituție pusă pe tâlhărit. Când e vorba să-ți returneze banii încasați în plus, ți-i returnează doar prin hotărâre judecătoreacă sau chiar executare silită. Nu au pic de rușine, bun simț și un minim respect față de cetățean.

Lasă un răspuns