Firmele timişene, invitate la un seminar privind sănătatea publică

firmele timișene

Firmele timişene, invitate la un seminar privind sănătatea publică

Sesiunile de informare ale agenților economici organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiş continuă cu un seminar dedicat noutăților legislative în domeniul igienei și sănătății publice.

Evenimentul este derulat în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş și se va desfășura în data de 14 aprilie, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Timișoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22, et. I), cu începere de la ora 11.

Vor fi dezbătute aspecte care vizează normele de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei, dar și specifice unităţilor sanitare.

Un alt capitol important pentru firme, aflat pe ordinea de zi a prezentărilor, vizează verificarea periodică de către Inspecţia sanitară de stat judeţeană a respectării condiţiilor igienico-sanitare şi a structurii spaţiilor funcţionale, ţinând cont de profilul de activitate al acestora.

CITEȘTE ȘI: Romano-catolicii se pregătesc de Florii. Tradiții și obiceiuri la bulgarii din Banat (foto)

Seminarul va fi susținut de specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș și se va desfăşura într-o manieră interactivă, incluzând o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Se recomandă transmiterea întrebărilor înaintea datei evenimentului, astfel încât în cadrul întâlnirii să se răspundă punctual la problemele agenților economici.

Termenul pentru înscriere și transmitere a întrebărilor, la adresa de e-mail [email protected], este 12 aprilie. Informații legate de condițiile de participare pot fi solicitate la numărul de telefon 0372.18.5285, sau prin e-mail, la adresa [email protected], persoana de contact fiind Cristina Coroian.

Foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *