Firmele timișene, invitate la expoziția mondială Dubai Expo 2020

O misiune economică în Emiratele Arabe Unite, care va avea loc la începutul lunii noiembrie, este o oportunitate pentru oamenii afaceri bănățeni de vizitare a celei mai mari expoziții mondiale, mai exact Dubai Expo 2020.

CITEȘTE ȘI: O staţiune din Alpi a găsit o metodă inedită de supraviețuire, după ce pârtiile și teleschiurile s-au închis din cauza lipsei zăpezii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 2 – 7 noiembrie 2021, o misiune economică în Emiratele Arabe Unite, pentru vizitarea evenimentului care are participanți din 191 de țări din întreaga lume.

Desfășurată între 1 octombrie 2021 și 31 martie 2022 – în paranteză fie spus, peste 34 de milioane de persoane au vizitat până acum ediția actuală a expoziției – Dubai Expo 2020 va avea în premieră pavilioane proprii pentru fiecare stat participant, oferind vizitatorilor șansa de a descoperi unicitatea fiecărei țări și de a se bucura de experiențe culturale captivante.

Totodată, Dubai Expo 2020 (ediția de anul trecut a fost anulată din cauza pandemiei, motiv pentru care expoziția are acum acest nume) este locul unde pot fi identificate noi oportunități de afaceri, iar atelierele tematice din perioada misiunii economice tratează aspecte legate de o mai bună gestionare a schimbărilor climatice și protejarea biodiversității.

Data-limită pentru confirmarea intenției de participare este 10 septembrie. Informații suplimentare referitoare la costuri, transport, cazare și programul misiunii economice pot fi obținute telefonic, la nr. 0372.185.285, precum și prin e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Alina Milin, consultant cameral.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns