ROD SCRIPT, atelier de scenaristică cu Mimi Brănescu, la Timișoara

Dacă ai o idee pentru un serial de ficțiune, ai ocazia să o transformi în scenariul unui episod pilot, împreună cu unul dintre cei mai bine cotați scenariști de televiziune din România!

CITEȘTE ȘI: Firmele timișene, invitate la expoziția mondială Dubai Expo 2020

Scenaristul și dramaturgul Mimi Brănescu, cel care a semnat, printre altele, scenariul serialului ” Las Fierbinți” difuzat de Pro Tv , va coordona un atelier de tehnică de scenariu pentru serii de televiziune și pentru platforme de tip video on demand (VOD) ca Netflix , HBO sau Amazon Prime .
Atelierul va avea loc între 15 septembrie și 30 octombrie 2021. O parte din atelier se va desfășura online, iar o alta va avea loc fizic, timp de trei zile, la Timișoara. Participarea la atelier este gratuită în limita locurilor disponibile.
Participanții selectați care nu sunt din Timișoara vor beneficia de cazare gratuită pe durata sesiunilor cu participarea fizică.
Cei interesați pot trimite până pe 10 septembrie, adresa  [email protected] : un CV și un sinopsis de o pagină, o idee sau o propunere pentru un episod pilot, la care, după caz, pot adăuga o secvență, un dialog sau alte materiale relevante. Pentru informații suplimentare puteți contacta: Asociația DocuMentor la tel 0723299322.
La sfârșit de octombrie, cel mai bun episod pilot realizat în cadrul atelierului va beneficia de o lectură la masă, cu actori, și va fi răsplătit cu o diplomă și un premiu în valoare de 500 de euro, în cadrul unui eveniment public organizat la Universitatea de Vest din Timisoara.
ROD SCRIPT este un atelier organizat în cadrul ROD Festival – Zilele Recoltei Cinematografice ed. a II -a, un proiect al Asociației DocuMentor cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Județean Timiș.
Proiectul nu arată în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timișoara și a Consiliului Local Timișoara . Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite după responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.
Proiect susținut de Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Județean Timiș și Centrul Național al Cinematografiei . Parteneri: KineDok, One World România, Universitatea de Vest Timisoara, Cinepub, Kuda.org (Serbia), Caravana Medicală Împreună pentru viață ATI Timisoara. Sponsori: Hella și Groupama.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns