Firme din Timișoara amendate pentru nereguli și… degeaba

car wash

Polițiștii locali din Timișoara verifică periodic modul în care societățile comerciale de pe raza municipiului respectă legislația referitoare la deținerea documentelor de funcționare, a actelor pentru mărfurile comercializate ori dacă respectă regulile impuse de normele legale.
premii renasterea septembrie
În cazurile în care se constată încălcări ale legii sunt luate măsurile de sancționare a reprezentanților firmelor până la intrarea în legalitate.

O astfel de situație este cea a societăților care, deși au fost sancționate în mod repetat, și-au continuat activitatea.

CITEȘTE ȘI: Amendă uriașă dată de timișoreanul Sorin Grindeanu: Una dintre cele mai mari companii de telefonie a încălcat contractul

În aceste cazuri, polițiștii locali au luat măsura propunerii suspendării activității pe o perioadă de până la 30 de zile, anul acesta fiind emise astfel de dispoziții de suspendare pentru 24 de societăți comerciale.

Pentru alte șapte firme a fost întocmită documentația de propunere a suspendării activității urmând a fi semnate dispozițiile în perioada următoare.

Printre societățile care au avut suspendată activitatea se află SC Duo Group Service – restaurant Casa Bunicii, BC Cristiana Div – clubul Everytime, și Baza Pro SRL – clubul Petito.

Pe lângă societăți de alimentație publică se află și service-uri sau spălătorii auto, o situație aparte fiind la firma Nordia Voda de pe str. Mareșal Constantin Prezan – spălătorie auto cu fise, unde sunt aplicate în continuare sancțiuni contravenționale de câte 2.000 de lei, maxim prevăzut de lege, pentru nerespectarea suspendării.

Societatea în cauză a primit anul acesta 24 de sancțiuni în valoare totală de 32.500 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns