„Fierbe” noul stadion de la Timişoara

"Fierbe" noul stadion de la Timişoara

Au început măsurătorile topografice pentru noul stadion de la Timişoara, necesare pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate, dar şi pentru elaborarea documentaţiilor pentru obţinerea avizelor şi a acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism pentru noul obiectiv al Timişoarei.

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, prezent la aceste măsurători, a declarat:

Este arena pe care o așteaptă toată lumea cu sufletul la gură. Două firme din București, care au câștigat licitația, se vor ocupa de realizarea acestor studii. Împreună cu Romeo Malac, administratorul stadionului, m-am asigurat că nimic nu mai împiedică buna desfășurare a acestui proiect, pentru care Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor.

Documentația trebuie predată la CNI în termen de 135 de zile, iar valoarea contractului este de aproape 800.000 de lei, cu TVA. Vechea arenă va fi demolată, de îndată ce CNI va desemna și firma constructoare. Ridicarea acestui mult-așteptat complex sportiv va fi, cu siguranță, un imbold pentru sprijinirea dezvoltării activităților cultural-sportive inițiate de către județul Timiș, prin consiliul județean.

Am încredere că va avea și un impact pozitiv asupra dezvoltării economice a regiunii, situată la granița cu Serbia şi Ungaria, poziție care i-a conferit în permanenţă rolul de punte de legătură interculturală şi economică între cele trei ţări vecine„.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *