Fetița lui Mihai Onilă a murit! „Drum bun, sufletul meu de îngeraș”

fetita onila

Fetița lui Mihai Onilă a murit. Artistul a făcut parte din trupa Axxa. Ioana Emily Hope avea doar 10 ani și s-a stins din viață în urma unor probleme grave de sănătate.

Fetița lui Mihai Onilă a murit, iar Tragica veste a fost făcută publică pe contul de socializare al fratelui artistului, Gabi. Micuța Hope („Speranță”, în limba engleză n.r.) avea o tumoră pe creier, netratabilă.

Fetița lui Mihai Onilă a murit la vârsta de 10 ani

“Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, mepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență.

Drum bun, sufletul meu de îngeraș”, a fost mesajul scris de Gabi Onilă pe rețeaua socială.
Mihai Onilă are 45 de ani, este solist etno de nunţi, este căsătorit, iar de mai mulți ani şi-a găsit vocaţia de terapeut-vindecător, îndeletnicire în care s-a reprofilat. Onilă, ce se trage dintr-o familie de muzicanţi, şi-a deschis şi un cabinet în calitatea sa de „doctor alternativ” şi are o mulţime de pacienţi, scrie libertatea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns