Modificări ale unor trasee RATT

tramvai9

Regia Autonomă de Transport Timişoara anunţă publicul călător că începând de luni, 28 noiembrie, vor avea loc mai multe modificări de trasee.

Linia tramvaiului 9 se va prelungi până la Gara de Nord, având următorul traseu: Bd. Dâmboviţa – str. Ion Barac – str. Johann Nepomuk Preyer – bd. Regele Carol I – bd. General Ion Dragalina – Str. Gării – buclă Gara de Nord şi retur pe vechiul traseu. Pe tronsonul prelungit, tramvaiele vor opri in staţiile amenajate pentru celelalte linii care circulă pe acest traseu.

Linia Expres 8 se va prelungi până la Şcoala Generală din Cartierul Plopi, având următorul traseu: str. Torac, Calea Moşniţei, str. Albăstrelelor, str. Tata Oancea, str. Jules Verne, str. Traian Demetrescu, Str. Albăstrelelor. Pe traseul modificat, s-au înfiinţat următoarele staţii: Plastique Form, Albăstrelelor intersecţie cu Calea Moşniţei, Str. Albăstrelelor nr. 58, str. Jules Verne, în dreptul şcolii. Autobuzele vor circula doar în zilele lucrătoare.

De asemenea, pentru linia Expres 3, porţiunea de traseu deviată, se va înfiinţa o staţie facultativă pe str. Anton Pavlovici Cehov la nr. 24.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Modificări ale unor trasee RATT

  1. Este clar cum se va circula de luni au fost prelungite aceste trasee dar vehicule sunt mai putine! In consecinta vor creste timpii de asteptare. Mult mai repede ajunge cineva la gara schimband doua mijloace de transport care circula cu frecventa de 10-15 min decat cu un singur mijloc de transport care circula la intervale de 25-30 min!

Lasă un răspuns