Video: Fetiță intoxicată cu clor la piscina hotelului, pe Muntele Mic. Salvamontiștii au dus-o la ambulanță, din cauza viscolului

Fetiță de 5 ani, intoxicată cu clor după 40 de minute la piscina hotelului

Intervenție extrem de grea în Caransebeș, pentru salvarea unei fetițe intoxicate cu clor. Din primele informații, se pare că familia era cazată la un hotel din localitatea Muntele Mic.

După 40 de minute petrecute la piscina hotelului, fetiței de cinci ani i s-a făcut rău, cu stări de vomă și amețeli. Speriată, mama a sunat imediat la 112, însă din cauza viscolului și a condițiilor meteo nefavorabile, ambulanța nu a reușit sa ajungă la hotel.

CITEȘTE ȘI: Video (imagini care vă pot afecta emoțional): Fotbalist din Premier League filmat când își bătea pisica

Au fost solicitate echipele de la Salvamont Muntele Mic care, cu ajutorul unei mașini de teren, au reușit sa o aducă pe fetiță la poalele muntelui unde au predat-o medicilor.

Fetița se află în acest moment la spitalul din Caransebeș unde primește îngrijiri medicale. Cel mai probabil va rămâne sub supraveghere medicală, ținând cont de faptul că medicii spun că adevăratele efecte ale intoxicației cu clor se văd abia după 24 de ore.

sursa: antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns