Video (imagini care vă pot afecta emoțional): Fotbalist din Premier League filmat când își bătea pisica

Un fotbalist din Premier League va fi sancționat de clubul la care evoluează după ce au apărut imagini cu el când își bătea pisica

Publicaţia The Sun a prezentat, marţi dimineaţă, un videoclip în care apare fundaşul francez al lui West Ham, Kurt Zouma (27 de ani), lovindu-şi pisica.

Într-un comunicat de presă transmis de The Sun, clubul londonez condamnă cu fermitate maltratarea animalului şi afirmă că ia problema în serios: „West Ham United condamnă fără rezerve acţiunile jucătorului nostru, Kurt Zouma, în videoclipul care a circulat. Am vorbit cu Kurt şi ne vom ocupa de problema pe plan intern, dar am dori să clarificăm că nu acceptăm cruzimea împotriva animalelor în niciun fel”.

CITEȘTE ȘI: 19 unități de învățământ din Timișoara, în on-line parțial sau total din cauza frigului în clase

Jucătorul şi-a cerut scuze pentru comportamentul său faţă de pisica sa: „Vreau să spun cât de rău îmi pare tuturor celor care au fost supăraţi de videoclip. Vreau să asigur pe toată lumea că cele două pisici ale noastre sunt perfect sănătoase. Sunt iubite şi preţuite de întreaga noastră familie, iar acest comportament a fost un incident izolat care nu se va mai repeta”.

Abuzul asupra animalelor este un subiect luat foarte în serios în Marea Britanie. Agresorii se confruntă acum cu pedepse mai aspre de închisoare, de până la 5 ani, conform unui nou proiect de lege adoptat de parlament anul trecut.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns