Festivalul Smochinelor, în Clisura Dunării

Se pregateste o noua editie a Festivalului Smochinelor

O nouă ediție a Festivalului Smochinelor va avea loc la între 27 și 29 august 2021, în comuna Svinița din Clisura Dunării, aflată la granița dintre județele Caraș-Severin și Mehedinți.

CITEȘTE ȘI: Un aliment extrem de îndrăgit de români poate duce la probleme grave de sănătate

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, de la ora 16, pe stadionul din localitate, iar seara se va încheia cu un program artistic care va începe la ora 19 și va fi susținut de artiști ai Centrului Cultural ”Nichita Stănescu” (Ansamblul Danubius) și artiști din GAL-urile partenere.

Sâmbătă, la ora 9, tot pe stadionul din Svinița, se va deschide târgul producătorilor locali, iar după-amiaza aceleiași zile va fi marcată de mai multe evenimente, precum concursurile de cea mai bună dulceață sau țuică de smochine din Svinița și cel mai popular stand (ora 17) și o seară culturală internațională cu Madicine Band, The Twilight D.C. și United River (ora 19).

Ultima zi a festivalului, duminică, va continua cu târgul producătorilor locali care va fi deschis până la ora 15, după care va avea loc festivitatea de închidere a târgului. Pentru cei care vin din alte localități și doresc să stea în cort, organizatorii pun la dispoziție în jur de 30 de locuri de campare, iar pentru cei care vin cu mașini, 50 de locuri de parcare


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *