Femeie lovită mortal de un tren care venea spre Timișoara, încă neidentificată. Imagini video de la poliție

femeie lovita de tren

O femeie lovită mortal de tren săptămâna trecută în Biharia este în continuare neidentificată. Marţi, IPJ Bihor a făcut publice noi imagini, în care se poate vedea şi chipul femeii, în speranţa că există persoane care o cunosc şi pot oferi informaţii pentru a-i putea stabili identitatea, conform ebihoreanul.ro.

Femeia avea o vârstă cuprinsă între 60 şi 70 de ani, înălţime între 1,55 – 1,65 m, ochii albaştri – verzui, păr roşcat, iar în momentul în care a fost lovită de tren purta o bluză galbenă, pantaloni de culoare închisă şi era încălţată cu o pereche de sandale roz.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie, să apeleze numărul de telefon 112 sau să ia legătura cu Poliţia T.F Episcopia Bihor, la numărul de telefon 0755/139.401.

Cercetările în caz sunt făcute de poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor – Postul TF Episcopia Bihor, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Femeia a fost accidentată mortal de trenul InterRegio 1744, care circulă pe relaţia Baia Mare – Timişoara Nord, în zorii zilei de 26 iunie.

La o săptămână după producerea tragediei, pentru că victima nu a putut fi identificată, poliţiştii au făcut publice primele imagini cu ea, surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În acel video, însă, nu se vedea şi chipul femeii.

Video AICI!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns