Femeie în stare critică la spital, după ce a luat foc

spital 15

Ea a vopsit cu lunar o sobă încinsă. Acum are arsuri de gradul III pe 80% din suprafața corpului.

O femeie în vârstă de 79 de ani din satul Galșa, comuna Șiria, se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean din Arad, după ce a făcut o treabă necugetată.

CITEŞTE ŞI: Timişeanul care e pe cale să trateze cea mai grea boală a omenirii – cancerul

Fiind zi de sâmbătă, bătrâna s-a apucat să facă curățenie prin casă încă de la orele dimineții. Una dintre treburile pe care le avea de făcut a fost să vopsească cu lunar o sobă pe care o avea în casă. Din păcate, a făcut asta în timp ce focul ardea în sobă, iar aceasta era încinsă.

De acolo i s-au aprins hainele, transformând-o pe femeie într-o torță.

CITEŞTE ŞI: Un tren cu 120 de călători, care circula pe ruta Bucureşti – Arad, a deraiat lângă Deva. Trei vagoane au sărit de pe şine

Potrivit dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, în momentul când au ajuns la ea salvatorii de la Substația Șiria, femeia se afla deja în stare critică. Echipajul medical i-a acordat primul ajutor și a transportat-o la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

După cum ne-a informat Simina Roz, purtător de cuvânt al spitalului, bătrâna are arsuri de gradul III pe 80% din suprafața corpului, fiind internată pe Secția ATI în stare critică.

Dată fiind vârsta înaintată a pacientei și situația foarte gravă în care se află, șansele de supraviețuire sunt extrem de reduse, conform aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns