Femeia care s-a stins pe scările de la ENEL era asistentă medicală la UPU-SMURD

rodica vass

Scriam, în urmă cu câteva ore, că o femeie în vârstă de 45 de ani a murit la orele amiezii pe scările de la ENEL, acolo unde a fost pentru a plăti factura la energia electrică. Nu aveam atunci prea multe informații referitoare la identitatea persoanei decedate.

Citeşte şi: Alertă în magazine. Carne cu antibiotice, scoasă la vânzare

Vestea a căzut ca un trăsnet, imediat după aceea, pentru familia ei dar și pentru colegii săi de serviciu. Femeia era chiar colega celor care încercau să îi salveze viața. Da, era Rodica Vass, asistentă medicală la UPU-SMURD Arad, o femeie care toată viața a luptat pentru a salva viețile concitadinilor săi, dar astăzi nu a mai putut să își salveze propria viață, scrie specialarad.ro.

Citeşte şi: Accident pe autostrada Arad-Timișoara! Ce s-a întâmplat

„Era asistenta medicală la UPU- SMURD Arad. Avea doi copii, de 8 și 10 ani. Era dedicată trup și suflet meseriei. O femeie deosebită pe care am avut onoarea să o cunosc de foarte mult timp și să fim și colegi in SCJU Arad”, spune colegul său Florin, marcat de cele întâmplate, la fel ca toți ceilalți colegi de serviciu.

Citeşte şi: Patru studente au murit într-un accident îngrozitor (VIDEO)

„Nu știm să fi avut probleme de sănătate. Vă dați seama că dacă măcar o singură dată simțea că ceva nu este în regulă nu se punea problema să nu fie investigată”, spun colegii Rodicăi, potrivit specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *