Fata procurorului șef al DNA, situație halucinantă la Bacalaureat: ce notă a luat după contestații

ruxandra bologa

Fata procurorului șef al DNA, Crin Bologa, a avut mari emoții la examenul de Bacalaureat. În primă instanță, Ruxandra Bologa obținuse nota 7.75 la Limba Română, dar a depus contestație.

În urma analizării contestației, Ruxandra Bologa a luat nota 10, o situație care arată din nou cât de controversate sunt notele obținute de elevi la Bacalaureat și cât de mult contează comisia corectoare, informează sportulsalajan.ro.

În urma îndreptării acestei greșeli, Ruxandra Bologa a obținut media generală 9.95 și va da examen pentru a intra la Facultatea de Drept, la fel ca tatăl ei, conform stiripesurse.ro.

Lucrarea iniţială a fost corectată la un centru din judeţul Satu Mare, iar contestaţia a fost corectată în judeţul Cluj. Surse din învăţământ ne-au declarat că acea comisie care a corectat greşit lucrarea ar putea fi trasă la răspundere şi cel puţin un an de zile să nu mai aibă dreptul să corecteze lucrări, practic, să se joace cu destinul elevilor.

Foto: sportulsalajan.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Fata procurorului șef al DNA, situație halucinantă la Bacalaureat: ce notă a luat după contestații

  1. Corectorii sa primeasca si 3 ani cu suspendare impreuna cu sinistra Onisie,pentru mai multa invatatura de minte in invatamantul romanesc al limbi romane !

Lasă un răspuns