Fată de 14 ani, dată dispărută. Poliția cere ajutor

Fată de 14 ani, dată dispărută. Poliția cere ajutor

La data de 24.11.2021, în jurul orei 13:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 24.11.2021, MUNTEAN ISABELA, în vârstă de 14 ani, minoră instituționalizată în rețeaua de case familiale Orăștie, a plecat fără permisiune din centrul social şi nu au mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate aproximativ 80 kg., ten închis, față ovală, ochi căprui, păr brunet, iar în momentul plecării din centru, era îmbrăcată cu pantaloni negri și vestă de culoare neagră, până la genunchi.

CITEȘTE ȘI: Video! Prins beat la volan pe când era primar, un consilier local al unei comune din Timiș a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns