Fără dublă măsură: și oamenii lui Fritz, la DNA!

Fără dublă măsură: și oamenii lui Fritz la DNA! Foto

Primarul Timișoarei vorbește de funie în casa spânzuratului. Acesta este primul efect apărut după denunțul făcut de Dominic Fritz la DNA în legătură cu concursurile aranjate din primărie.

Consilierul PSD Radu Țoancă ține cu tot dinadinsul să-i strice ”feng shui”-ul lui Fritz și reacționează prompt cu o dezvăluire care arată actele de corupție la care se dedau (și) oamenii primarului.

Este vorba de Anca Megan, președinta Consiliului de Administrație de la SC ”Horticultura”, membră USR PLUS, care, potrivit lui Țoancă, încheie contracte și face presiuni pentru plata facturilor, cu toate că legea nu îi permite așa ceva.

Consilierul PSD Radu Ţoancă prezintă dovada facturilor și cere ca Fritz să meargă până la capăt cu denunțurile la DNA:

Fără dublă măsură: și oamenii lui Fritz la DNA! Foto

”Domnule primar Dominic Fritz, sesizaţi DNA-ul si în cazul colegei useriste de la Horticultura, care a încălcat legea! Ieri, în plenul AGA de la Horticultura S.A. – societate aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara – am aflat că președinta Consiliului de Administrație și-a permis să încheie două contracte de asistență juridică în numele societății, să aducă două facturi la plată însumând 7.500 de lei și să facă presiuni ca acestea să fie plătite.

Eu și câțiva colegi cu o anumită experiență administrativă am crezut inițial că este o glumă, pentru că numărul legilor încălcate și gravitatea faptelor nu s-au mai întâlnit niciodată la nivelul administrației din Timișoara! Din păcate, nu avem de-a face cu o glumă şi, de aceea, îi solicit domnului primar să sesizeze de urgență organele de cercetare penală, așa cum am văzut că face frecvent, chiar dacă persoana în cauza este colegă de partid cu el!

CITEŞTE ŞI: Lecția de marketing care-i asigură liniștea primarului Timișoarei

Numai ordonatorul de credite (directorul societății) are dreptul sa semneze contracte cu impact financiar. Orice factură se înregistrează în contabilitatea unei firme de stat numai după avizul CFP ( Control Financiar Preventiv).

Orice contract trebuie să aibă obligatoriu ștampila societăţii (ceea ce nu s-a întâmplat ).

Iată numai câteva din ilegalitățile comise la o primă lectură a acestui caz halucinant și fără precedent! Abuzurile, ilegalitățile, sfidarea normelor și a bunului-simț pe care unii reprezentanți ai “ noii” clase politice le fac în administrație trebuie să înceteze, iar aceia care confundă instituțiile publice cu propriile SRL-uri sau ONG-uri să răspundă în fața legii!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Fără dublă măsură: și oamenii lui Fritz, la DNA!

  1. Anca Megan e specialista in chestii dinastea. O stim de cand a lucrat la firma mare ( unde a lucrat si i-a ajutat sa se duca in cap ). Astia sunt oamenii super specialisti, Dominic??? Rusinica! Eu i-as da un spitz in dos

  2. Toti sunteti o apa si un pamant, fie ca sunteti PSD, USR sau PNL!! !  Va pasa doar de buzunarul vostru. Intr-o zi veti da socoteala si o sa va dea pe nas tot ce faceti acum!! Mi-e sila de voi!! 

Lasă un răspuns