Fără apă caldă și căldură pe 11 străzi din Timișoara

Se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii pe mai multe străzi din Timișoara

Fără apă caldă și căldură pe 11 străzi din Timișoara

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 29.11.2022, de la ora 08ºº la ora 18ºº, la PT 74A.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Telegrafului și Intrarea Ioan Văsîi, în total un număr de 24 branșamente.

CITEȘTE ȘI: Experta în șmecherii imobiliare din USR Timiș a pierdut definitiv procesul: Aida Szilagyi a făcut ilegal bloc dintr-o casă unifamilială!

Tot marți, 29.11.2022, între orele 9ºº – 14ºº, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la punctul termic Vulturii, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Banatul, Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Smeuriș, Transilvania, Vulturilor, în total un număr de 21 branșamente, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *