Fântâna din Piața Dacia va fi reabilitată

fantana piata dacia

Primăria Timișoara a anunțat semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia reabilitării fântânii ornamentale Dacia.

Câştigătorul licitaţiei este Hiwaters SRL, valoarea contractului se ridică la 527.378 de lei, fără TVA, iar durata de realizare ajunge la două luni pentru proiectare şi 10 luni pentru lucrările efective.

Reabilitarea este necesară din cauza degradării avansate a bazinului, a căminului tehnic şi a instalaţiilor hidraulice exterioare (conducte, duze, robineți), generate de perioada îndelungată de exploatare a structurii, instalaţia de iluminat arhitectural nefiind nici ea funcţională.

Lucrările presupun refacerea camerei tehnice, a bazinului, înlocuirea instalaţiilor hidraulice în camera pompelor şi a celor aferente fântânii ornamentale, realizarea unui nou concept pentru apă şi lumină, refacerea instalaţiei electrice de alimentare, montarea unui tablou electric de automatizare şi control al jocurilor de apă şi lumină.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Fântâna din Piața Dacia va fi reabilitată

  1. Cartierul Dacia inoata in gunoaie si la Robu ii trebuie fantana reabilitata(bani aruncati ) . Toate strazile si trotuarele sunt pline de frunze moarte si crengi care infunda canalizarile ,care sau cimentat de cand nu a mai maturat cineva …Rusine primariei ca se ocupa de prosti in loc sa faca ce trebuie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *