Familii disperate după ce copiii au dispărut de acasă. Polițiștii au intrat în alertă

Doi copii au plecat de acasă, iar familiile lor au anunțat poliția. Căutările au început imediat. Este vorba despre un băiat de 16 ani și o fată de 13 ani. Din fericire, finalul a fost unul fericit.

CITEȘTE ȘI: Accident surprins de o cameră de bord. Manevra inexplicabilă a unui şofer. Video

Primul copil dispărut a fost băiatul de 16 ani. În cazul lui, un bărbat din Lupeni s-a prezentat la sediul poliției din localitate și a anunțat că nepotul i-a plecat de acasă. Se pare că nu era prima dată când tânărul făcea un asemenea gest, dar niciodată nu lipsise atât de mult timp. În mai puțin de două ore polițiștii au reușit să-i dea de urmă. L-au dus la sediul poliției și, după ce au constatat că băiatul nu pățise nimic rău dar nici nu făcuse vreo infracțiune, l-au predat unchiului său.

În cazul fetei dispărute, în urma cooperării polițiștilor hunedoreni cu cei din cadrul Poliţiei municipiului Alba şi ai Postului de Poliţie Şibot, tânăra a fost găsită în zona gării din orașul Simeria. Pentru că fusese dată dispărută de către familie si avea doar 13 ani, ea era dată în urmărire la nivel național. Mama fetei fusese cea care a dat alarma, după ce fata nu s-a mai întors acasă. Și în cazul ei polițiștii s-au asigurat că nu a fost victima vreunei violențe. Fata a fost preluată de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Alba, pentru a fi reîncredințată familiei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns