Familia lui Adrian Bărar i-a dat în judecată pe membrii trupei Cargo

Familia lui Adrian Bărar i-a dat în judecată pe membrii trupei Cargo

Familia lui Adrian Bărar i-a dat în judecată pe membrii trupei Cargo.

Familia fostului lider al trupei Cargo i-a dat în judecată pe actualii membri ai formației, cerând interzicerea folosirii mărcii înregistrate de Adrian Bărar la OSIM.

Potrivit Adrianei Bărar, fiica muzicianului, familia a încercat să ajungă la o înțelegere amiabilă pentru folosirea brandului Cargo, dar pentru că acest lucru nu a fost posibil s-a ajuns în instanță.

CITEȘTE ȘI: Primarii, viceprimarii și șefii consiliilor județene vor primi un spor de 50% din salariu. Care este condiția să primească banii

“Adi Bărar și-a fi dorit ca formația să continue chiar și după moartea sa, însă nu în acest fel.

Turneul din SUA sau Canada, unde s-a cântat în săli de nunți cu mari compromisuri în ceea ce privește sunetul și instrumentele cu care au cântat n-a fost niciodată pe lista de dorințe a liderului trupei.

Ne aflăm toți într-o situație extrem de neplăcută acum și foarte dureroasă.

Ce ne dorim noi de fapt acum este încetarea folosirii mărcii Cargo pe care noi o deținem în mod legal, până la o variantă de licențiere care va include și câteva condiții de utilizare a brandului Cargo, pentru a fi siguri că va rămâne brandul pe care l-a construit Adi Bărar și nu se va degrada de-a lungul timpului”, spune Adriana Bărar.

Într-un proces deschis pe calea ordonanței președințiale, la Tribunalul București, fiica și soția lui Adrian Bărar cer interzicerea folosirii numelui Cargo, urmând ca printr-un proces pe fond să se judece condițiile de utilizare a mărcii.

Managerul formației, Cosmin Nicoară, a transmis că membrii trupei vor avea un punct de vedere oficial după întâlnirea cu avocații care îi reprezintă.

Adrian Bărar a decedat în martie 2021.

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *