Medicul timișorean prins cu un adolescent în maşină are soţie şi doi copii. Neagă acuzațiile și spune că era acasă la acea oră. Colegii lui sunt uluiți

Tânăr urmărit de polițiști zeci de kilometri și oprit cu focuri de armă

Medicul timișorean prins cu un adolescent în maşină are soţie şi doi copii. Neagă acuzațiile și spune că era acasă la acea oră. Colegii lui sunt uluiți

Doctorul prins de poliţişti cu un minor de 16 ani în maşină, sub un pod, în ipostaze intime, a șocat opinia publică din Timișoara.

Medicul de 41 de ani l-ar fi cunoscut pe băiatul de 16 ani pe o aplicaţie de dating. El spune că adolescentul l-ar fi minţit că are peste 18 ani. Duminică seara, s-au întâlnit pe ascuns în maşină, sub podul peste calea ferată de la ieşirea din oraş. Doi agenţii de poliție care patrulau în zonă le-au stricat, însă, „distracţia”.

Contactat de un jurnalist de la Observator, doctorul a negat toate acuzaţiile. Ba mai mult, susţine că nu are aplicaţii de dating. De altfel, medicul este căsătorit şi are copii.

„Nu este absolut nimic adevărat. Nu ştiu ce vreţi să spuneţi. Eram acasă în jurul orei 21.00. Nu am întreţinut niciun raport, nimic. Nici nu ştiu de Tinder, nici n-am auzit de Tinder”, a spus acesta.

Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Timișoara, a declarat: „Lumea asta a-nnebunit în felul în care comportamentele noastre nu mai sunt supuse unor rigori. Ne-a uimit şi pe noi. Numele vehiculat este al unui coleg foarte bine pregătit”.

CITEȘTE ȘI: Imaginile dezastrului! Tânără de 19 ani în stare critică, după un accident groaznic la intrarea în Timișoara

Doctorul a fost amendat și s-a ales cu dosar penal, iar băiatul de 16 ani a primit un avertisment scris de la poliție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Medicul timișorean prins cu un adolescent în maşină are soţie şi doi copii. Neagă acuzațiile și spune că era acasă la acea oră. Colegii lui sunt uluiți

  1. Va mai mirati ca apar dezaxati d-astia in conditiile in care Fritz organiza in 2020 si in 2021 miting de homosexuali sub ochii copiilor si sub usile catedralei.

  2. Eu mă întreb cum ajung aceste informații ( Nume, loc de muncă ..) la îndemâna presei. O amendă data este un avertisment și nu este o acțiune/un caz penal. Eu consider că este vorba defăimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *