Fabulos! Timişoreanca Anca Todoni, campioană naţională la senioare!

Fabulos! Timişoreanca Anca Todoni, campioană naţională la senioare!

Cotată cu şansa a patra la câştigarea trofeului, jucătoarea de tenis Anca Todoni a eliminat în fazele superioare primele două favorite şi a devenit campioană naţională la senioare!

În cadrul întrecerii de la Bucureşti, sportiva legitimată la CSM Timişoara s-a impus în finală cu 6-4, 6-2 în faţa Ilincăi Amariei (CS Dinamo Bucureşti), considerată a fi a doua cea mai bună jucătoare de pe tabloul de simplu, după ce în penultimul act trecuse şi mai clar, pierzând doar trei game-uri, scor 6-4, 6-1, de Georgia Crăciun, reprezentantă a aceluiaşi club din capitală şi principală favorită înaintea startului la obţinerea laurilor naţionali.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr din Timiș a câștigat finala competiției de dans sportiv european de la Belgrad

Alte trei victorii bifase anterior Anca Todoni, 6-0, 6-1 în primul tur cu Ştefana Lazăr, 6-3, 6-0 în manşa secundă cu Denisa Pleşa şi 6-1, 6-1 în sferturile de finală cu Carmen Herea. Aşadar, nici un set pierdut de jucătoarea de la CSM Timişoara, care confirmă şi la senioare, după ce obţinuse rezultate foarte bune în perioada junioratului.

Anca Todoni este prezentă şi în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste, unde ocupă în momentul de faţă poziţia 1.258.

Anca împlineşte, astăzi, 10 octombrie, 18 ani.

La mulţi ani! Succes!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *