Expo Culinar & Food, la prima ediție de la Timișoara

bucatarie

O primă ediţie a unui eveniment expoziţional gastronomic va avea loc în primul weekend al lunii octombrie, la Timişoara. Astfel, în perioada 4 – 6 octombrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș , în parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism și World Association of Chefs Societies, organizează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT prima ediție a Expo Culinar & Food.

CITEȘTE ȘI: Medicamente compensate pentru pensionarii timişeni

Expoziția va fi structurată pe mai multe domenii: echipamente şi tehnologii; produse alimentare și non-alimentare; băuturi alcoolice și non-alcoolice; hoteluri / restaurante / catering (HORECA); panificație – patiserie – cofetărie; produse de gelaterie și ciocolaterie; produse bio, produse raw-vegane; gastronomie; ingrediente, materii prime; accesorii şi ustensile; ambalaje şi consumabile.

Totodată, pentru prima dată în Timișoara, în cadrul Expo Culinar & Food se vor desfășura Conventul Național în Gastronomie Timișoara 2019, manifestare aflată la ediţia a doua și Competiția Națională Cupa Banatului în arta culinară, eveniment care îşi va consuma cea de-a treia ediţie. Informații suplimentare, la nr. tel. 0256.493.322 sau 0741.700.153, e-mail: mailto:[email protected], persoana de contact fiind Cecilia Mateș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *