Explozie la un bancomat din vestul țării

Un bărbat a fost jefuit în timp ce îşi scotea pensia de la bancomat. Hoţii au acţionat în plină zi

O explozie de mică intensitate a fost provocată, în noaptea de duminică spre luni, la un bancomat din municipiul Arad, de către persoane care ar fi încercat să scoată bani din aparat, un echipaj al pompierilor intervenind pentru stingerea flăcărilor, în timp ce poliţiştii au început o anchetă.

CITEȘTE ȘI: Schimbare importantă privind permisul în 2019!

Pompierii din Arad au fost alertaţi la 112 despre faptul că un incendiu a izbucnit un bancomat situat în vecinătatea pieţei din cartierul Alfa. Cei care au sunat sunt angajaţii firmei de pază care asigură securitatea aparatului, iar locatarii unor blocuri din zonă au relatat că au auzit şi zgomotul unei explozii.

CITEȘTE ȘI: Un român din Irlanda și-a dat foc la mașină, live pe Facebook, în timp ce era urmărit de 20.000 de oameni. Video

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat, pentru AGERPRES, că, la momentul sosirii unui echipaj de pompieri, ardea peretele din gips-carton care acoperea bancomatul. Incendiul a fost lichidat în câteva minute, iar cercetările au fost preluate de către poliţişti.

porci calnic
CITEȘTE ȘI: Porci sacrificaţi târâţi cu maşina într-un oraș bănățean

 

Cu privire la explozia care a avut loc, pompierii nu se pot pronunţa deocamdată ce materiale au fost folosite, dar suflul a fost de mică intensitate.

CITEȘTE ȘI:Drum anevoios spre școală

Poliţiştii aflaţi luni dimineaţă la locul incidentului verifică imagini surprinse de camerele de supraveghere şi urmează să stabilească valoarea prejudiciului, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *