Un român din Irlanda și-a dat foc la mașină, live pe Facebook, în timp ce era urmărit de 20.000 de oameni. Video

masina incendiata irlanda

Un român din Irlanda și-a dat foc la mașină, live pe Facebook, pentru a primi cât mai multe distribuiri.

Tânărul, cunoscut după ce a apărut chiar și în presa din Irlanda, a intrat live pe Facebook și le-a cerut celor care îl urmăresc să dea share la transmisiune.

‘La 40.000 de mii de share-uri dau la Mercedes 2007’, a scris românul în postarea de pe rețeaua de socializare.

Într-un timp scurt, respectiv în aproximativ 35 de minute, live-ul românului a fost distribuit de peste 17.000 de oameni, astfel că acesta și-a pus în aplicare planul.

Mașina marca Mercedes a fost lăsată pe o plajă, iar tânărul a stropit-o cu benzină.
Zeci de mii de oameni au urmărit live mașina incendiată
În momentul în care peste 20.000 de oameni urmăreau transmisiunea live, tânărul a dat foc mașinii și apoi s-a îndepărtat.

Românul, cu numele Strugurel Lingurar, a devenit cunoscut prin intermediul transmisiunilor live, distribuite de zeci de mii de oameni pe Facebook, în care a comis numeroase infracțiuni.

În urmă cu câteva luni, românul a apărut în presa din Irlanda după ce a făcut live în timp ce conducea beat pe șoselele din apropierea orașului Dublin, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un român din Irlanda și-a dat foc la mașină, live pe Facebook, în timp ce era urmărit de 20.000 de oameni. Video

  1. Strugurel Lingurar ! Ia ghiciți ce nație este susnumitul ?În altă ordine de idei, ia încercați să îi explicați irlandezului de rînd care este diferența între rrom, român și cioară borîtă sau țigan împuțit, confuzie creeată intenționat de țiganul Ion Iliescu și șatra lui ! Așa că, dragă Renașterea, vă rog să vă exprimați corect,titlul corect ar fi fost, Un țigan împuțit, cu cetățenie română și-a dat foc la mașină !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *