Explozie imobiliară într-o comună de lângă Timişoara

sanandrei 3

Explozie imobiliară într-o comună de lângă Timişoara. „Nu există săptămână ca să nu vină cineva pentru a se interesa de un teren pentru casă”, spune Claudiu Coman, primarul comunei Sânandrei.

Declaraţia sintetizează, de fapt, un adevărat fenomen imobiliar care s-a produs în localitate, în ultima vreme. Primăria a concesionat toate suprafeţele posibile şi a stabilit reguli clare pentru cei care urmau să contruiască, astfel încât aceştia au avut tot interesul să finalizeze cât mai repede lucrările.

Cererea este foarte mare, însă primăria nu mai dispune de terenuri care să fie destinate construirii de locuinţe. În schimb, merg foarte bine tranzacţiile în zona privată, fiind în derulare nu mai puţin de şapte planuri urbanistice zonale.

Preţul terenului a crescut simţitor în ultima perioadă, un metru pătrat ajungând la 20-30 de euro. Explozia imobiliară se resimte şi la nivelul populaţiei din Sânandrei, care a ajuns acum la 7.000 de locuitori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Explozie imobiliară într-o comună de lângă Timişoara

  1. mergeti fratilr la Giroc in fieful lu cia mielu tomelu atoatepotentu ,adica in case pentru pretabile insotitoare nu altceva , sa vedeti explozie in buzubarele mafiei dezvoltatorilor imobiliari cu obladuirea lui și a gastilor , acolo eexemplu de urmarit

Lasă un răspuns