Pompieri curajoşi. Cum au dezarmat un individ care ameninţa cu un cuţit

SMURD 2

În seara zilei de vineri, 23.02.2018, echipajul de prim ajutor medical de pe autosanitara SMURD, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, a predat un pacient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara, în urma unei solicitări pe numărul unic 112.

După predare, în timp ce comandantul de echipaj completa documentele specifice, o femeie foarte agitată a ieșit din UPU spunând că în interior este un om care amenință cu un cuțit. Nu a durat mult și agresorul a ieșit și el afară, cu cuțitul în mână.

Comandantul de echipaj, plutonier major Gheorghe Gugoaşă, fără a sta pe gânduri, a alergat cu mult curaj în spatele agresorului și foarte ferm i-a cerut acestuia să arunce cuțitul.

După un moment de ezitare, gresorul a aruncat cuțitul, după care comandantul de echipaj și ceilalți 2 membri ai echipajului, plutonier adjutant Cristian Nicoară și plutonier major Eusebiu Prejban, i-au cerut să se culce pe jos. Acesta i-a ascultat, după care pompierii militari l-au imobilizat până la sosirea unui echipaj de poliție.

Datorită curajului și promptitudinii cu care au acționat cei 3 pompieri, nici o persoană nu a fost rănită.

Foto: ISU Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pompieri curajoşi. Cum au dezarmat un individ care ameninţa cu un cuţit

Lasă un răspuns