Pompieri curajoşi. Cum au dezarmat un individ care ameninţa cu un cuţit

În seara zilei de vineri, 23.02.2018, echipajul de prim ajutor medical de pe autosanitara SMURD, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, a predat un pacient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara, în urma unei solicitări pe numărul unic 112.

După predare, în timp ce comandantul de echipaj completa documentele specifice, o femeie foarte agitată a ieșit din UPU spunând că în interior este un om care amenință cu un cuțit. Nu a durat mult și agresorul a ieșit și el afară, cu cuțitul în mână.

Comandantul de echipaj, plutonier major Gheorghe Gugoaşă, fără a sta pe gânduri, a alergat cu mult curaj în spatele agresorului și foarte ferm i-a cerut acestuia să arunce cuțitul.

După un moment de ezitare, gresorul a aruncat cuțitul, după care comandantul de echipaj și ceilalți 2 membri ai echipajului, plutonier adjutant Cristian Nicoară și plutonier major Eusebiu Prejban, i-au cerut să se culce pe jos. Acesta i-a ascultat, după care pompierii militari l-au imobilizat până la sosirea unui echipaj de poliție.

Datorită curajului și promptitudinii cu care au acționat cei 3 pompieri, nici o persoană nu a fost rănită.

Foto: ISU Timiş


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Pompieri curajoşi. Cum au dezarmat un individ care ameninţa cu un cuţit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare