Exemplu de nediscriminare la o multinaţională din Timişoara care îşi respectă angajaţii

64 de cazuri

La o multinațională din Timișoara care se respectă și care își respectă angajații, toate persoanele vaccinate și nevaccinate sunt testate înainte de începerea activității.

Reprezentanții acesteia au luat în considerare părerea specialiștilor și sunt conștienți că și persoanele vaccinate se pot îmbolnăvi și transmite virusul, astfel că și acestea sunt testate.

Compania a achiziționat o cantitate însemnată de teste rapide pe care le-a distribuit angajaților și fiecare dintre aceștia se testează înainte de a pleca spre locul de muncă și de a intra în contact cu colegii.

CITEŞTE ŞI: Apelul medicilor: depolitizați deciziile medicale și haideți să colaborăm în slujba românilor

Acest lucru previne declanșarea unui focar de boală și asigură continuitatea producției. De asemenea, angajații se simt protejați.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Exemplu de nediscriminare la o multinaţională din Timişoara care îşi respectă angajaţii

  1. pai da, dar daca „discriminatii” (adica nevaccinatii) s-ar duce dracului sa se vaccineze, nu ar mai fi in pericol chiar daca ar lua virusul de la vreun vaccinat, deci nu-i mai tineti in brate pe „revolutionarii” astia cretini ce refuza vaccinarea. a decis guvernul ca poti intra in institutie pe baza certificatului verde, pai nu-mi mai bagi tu mie bete in nas ca un cretin sau altul sa nu se simta discriminat

      1. Opaaaa, cuie matzu, îți răspunde unul nevaccinat și uite ce îți zice, să-ți doua palme și trezeste-te, ești vaccina? Atunci ești un risc foarte mare pt nevaccinati, și virusul in tine, le când noi, nu, scoate capul din gaura in care i-au băgat și mai  da-ti și doua palme, poate așa îți revii, imunule care te-ai vaccinat dar poeți masca și ești un focar pt că răspândești virusul dar în același timp ești purtător și focar de infecție🤣🤣🤣🤣

        1. 👏👏👏👏👏👏👏 😂 cuie matzu cine esti tu sa ne judeci pe noi ?(nevaccinati)cine iti da dreptul sa ne judeci?la fel ca noi esti predispus sa faci boala…daca noi suntem,, revolutionarii”  tu esti Ceausescu ….. unde ii dreptul la independenta? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *