Exemplu de nediscriminare la o multinaţională din Timişoara care îşi respectă angajaţii

xemplu de nediscriminare la o multinaţională din Timişoara care îşi respectă angajaţii

La o multinațională din Timișoara care se respectă și care își respectă angajații, toate persoanele vaccinate și nevaccinate sunt testate înainte de începerea activității.

Reprezentanții acesteia au luat în considerare părerea specialiștilor și sunt conștienți că și persoanele vaccinate se pot îmbolnăvi și transmite virusul, astfel că și acestea sunt testate.

Compania a achiziționat o cantitate însemnată de teste rapide pe care le-a distribuit angajaților și fiecare dintre aceștia se testează înainte de a pleca spre locul de muncă și de a intra în contact cu colegii.

CITEŞTE ŞI: Apelul medicilor: depolitizați deciziile medicale și haideți să colaborăm în slujba românilor

Acest lucru previne declanșarea unui focar de boală și asigură continuitatea producției. De asemenea, angajații se simt protejați.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
cuie matzu 20 octombrie 2021
pai da, dar daca "discriminatii" (adica nevaccinatii) s-ar duce dracului sa se vaccineze, nu ar mai fi in pericol chiar daca ar lua virusul de la vreun vaccinat, deci nu-i mai tineti in brate pe "revolutionarii" astia cretini ce refuza vaccinarea. a decis guvernul ca poti intra in institutie pe baza certificatului verde, pai nu-mi mai bagi tu mie bete in nas ca un cretin sau altul sa nu se simta discriminat