EXCLUSIV. Primarii PNL Timiş boicotează alegerile şi susţin alţi candidaţi!

groza

E prăpăd în PNL Timiş. Primarii rebeli din partid au crescut atât ca număr, cât şi ca unitate, vorbindu-se, acum, de o nouă entitate: echipa primarilor PNL.

Deşi unii au luat demisiile acestora ca pe o glumă sau ca pe un act reversibil, realitatea ne arată că edilii nu vor să facă nici un pas înapoi şi rămân fermi pe poziţie.

Nu vor mai veni la nici o şedinţă de partid şi, foarte grav, nu se vor mai implica în campania electorală! Primarul Dănuţ Groza, liderul de facto al primarilor PNL Timiş, spune că echipa este foarte unită şi că nu va susţine lista propusă de partid. „Avem varianta de rezevă. Ne vom întâlni, săptămâna viitoare, la Deta şi vom decide pe cine susţinem. De exemplu, pot să vă spun că la Sânnicolau Mare vom avea deputatat din partea sârbilor.

CITEŞTE ŞI: Vizită pe şantierul Autostrăzii Lugoj-Deva. Directorul CNADNR a dorit să vadă în ce stadiu se află lucrările

Nu ştiu ce va fi în celelalte părţi, dar important e să rămânem uniţi, noi, echipa primarilor”. Groza pune tunurile pe Nicolae Robu, pe care îl acuză de modul dictatorial şi perfid în care conduce filiala:

„Am tăcut un an şi jumătate, dar nu se mai poate. Tot ne-a spus că nu mai discutăm în termeni de noi şi voi, dar acum invocă iarăşi paritatea.

Face acest lucru doar atunci când îi convine, adică e bună paritatea doar atunci când e în folosul componentei istorice. De ce în consiliul judeţean, pe primele 16 locuri eligibile, au fost 11candidaţi de la PNL şi doar cinci de la fostul PD-L? De ce nu a fost pus Titi Sandu viceprimar, aşa cum era normal, dacă e să respectăm paritatea?

Domnul Robu poartă principala răspundere şi pentru eşecul de la consiliul judeţean, dar nu vrea să îşi asume nimic. Văd că doar Dan Popa a plătit cu postul de copreşedinte, deşi, dacă stau şi mă gândesc bine, domnul Robu e mult mai vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat la negocieri.

A făcut totul după capul său şi nu a format o echipă de negociere, aşa cum era firesc. Nu ştiu ce interese ascunse a avut, pentru că, la ceea ce am aflat acum, orice scenariu este posibil.

Îl cred pe Robu în stare de orice. Avea la îndemână două posturi de viceprimar cu care putea juca astfel încât să câştigăm la CJT. Pentru noi, primarii, era important să avem preşedintele consiliului judeţean de la noi, dar nu a vrut domnul Robu. Să îşi asume asta!”, tună şi fulgeră primarul din Sânnicolau Mare. Nici Dan Popa nu mai este agreat de echipa primarilor.

„Ne-a dezamăgit şi el. Altfel trebuia să se bată pentru noi, pentru că el era reprezentantul fostului PD-L şi ne-am pus speranţe în acest lucru. Oricum, noi, primarii, rămânem uniţi şi nu venim la nici o şedinţă de la partid.

Am înţeles că din 38 de primari câţi are PNL, doar şase mai sunt de partea domnului Robu. Vom activa planul de rezervă, pentru că este foarte important să avem în parlament un reprezentant al nostru”.

Dănuţ Groza şi-a dat demisia din funcţia de secretar-general al PNL Timiş şi îi face lui Nicolae Robu o propunere de numire, la modul ironic: „În locul meu, să îl pună pe Ioan Ambruş, de la Lugoj, că a scos opt la sută la alegeri.

Poate să aducă tot judeţul la nivelul Lugojului. Sunt sigur de asta. Cred că ar fi cea mai bună soluţie, mai ales că este bun prieten cu Nicolae Robu. La Ambruş nu s-a făcut nici o analiză după alegeri, tocmai pentru că e prieten cu Robu”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “EXCLUSIV. Primarii PNL Timiş boicotează alegerile şi susţin alţi candidaţi!

  1. alex, la mintea lui robu daca mai pun 2 bani pot cumpara o coala ministeriala (aia batrani stiu sensul celor spuse de mine)

 1. Domnilor, dacă îmi permiteți o părere, eu cred că egoul dvs este prea mare si asta nu aduce niciun beneficiu nimănui.

  Din contradicții se naște succesul, este ok să aveți păreri contradictorii, dar sa fie in folosul comunității și nu așa cum reiese din acest articol….

  Si atenție cum va exprimați la adresa Domnului Primar Robu ! Eu personal mă simt mandra ca sunt reprezentată de o persoană demnă si integra cum este Domnul Robu ! L-am votat cu draga inima și că mine multi alti timișoreni, iar dvs prin jignirile pe care le aduceți Domnului Primar Robu, ne jigniți si pe noi.
  Va rugam da va revizuiri atitudinea, dacă puteți, dacă nu . .. faceți loc altora care pot !

  1. doamna mariana, mai incet cu sarurile de baie…acest primar este cel mai catastrofal primar pe care l-a avut vreo data timisoara, pana si primarii comunisti au avut grija sa nu distruga orasul, mai ales spatiile verzi…probabil sunteti venita de pe undeva, eu ca timisorean get beget pot sa va spun ca de 5 ani, orasul asta arata exact ca si chipul acestui papagal, ca o cocina….

 2. In locul dumneavoastra ar trebui pus Pasca Marinel de la Recas ca doar a facut sub 5 la suta la alegeri si este protejatul vostru PENALILOR

 3. Domnul Graza are dreptate, FELICIT boicotul primarilor…..s-a renuntat mult prea usor la CJT, listele impuse de partid au aceiasi mizerie, aceiasi „HANDI-PICATI”. Intr-un fel sau altul sunt foarte constienti ca au nevoie de cineva acolo sus sa-i reprezinte. Nu uitati ca ei au obtinut scorurile pe care le-au obtinut, fara ajutor din partea partidului….. Intr-un stat democratic se tine cont de parerea tuturor. Revin : Jocurile sunt facute de acum 3 luni, nu stiu de ce ne mai chinuim sa ne dam cu presupusu…se cunosc deputatii NU?

 4. De ce nu a fost pus RADU ROTAR viceprimar la Deta, aşa cum era normal, dacă e să respectăm paritatea?
  Domnul Groza poate raspunde la aceasta intrebare,Dumnealui intreaba la fel PNL -ul.
  Asteptam raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *