Maşină condusă de o femeie de 67 de ani, spulberată de tren lângă Timişoara

accident urseni

Captură video

O maşină a fost spulberată de un tren care circula pe ruta Timișoara-Buziaș-Lugoj. Evenimentul s-a petrecut joi seara, la trecerea la nivel cu calea ferată din apropierea localității Urseni.

Şoferiţa, în vârstă de 67 de ani, din Moșnița Nouă, nu a respectat indicatoarele rutiere, intrând în coliziune cu trenul de călători.

ACCIDENT CUMPLIT! Cinci tineri AU MURIT

Mașina a fost grav avariată, însă șoferița a scăpat ca prin minune.

Călătorii au fost nevoiţi să coboare din mijlocul de transport și să aştepte o oră și jumătate până la repunerea acestuia în funcțiune.

Parc de distracţii întins pe 20 de hectare, la Timişoara?

Femeia vinovată de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe căile ferate.

Ţepe cu locuri de muncă în străinătate. Prejudiciul este URIAŞ!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Maşină condusă de o femeie de 67 de ani, spulberată de tren lângă Timişoara

  1. Ce indicatoare , ce asigurare ?!? Ambele treceri peste calea ferată sunt în curbă !!! 99℅ din trecerile peste calea ferată , NU AU VIZIBILITATE !!!

  2. Ba termina cu prostiile ca daca te opresti la stop ” care este” vezi trenul si daca esti chior. Curbele sunt la 300 m. Dar dece sa opreasca hoasca ca la varsta ei e foarte grabita, are multe de facut.

  3. Perfectă dreptate, ambele treceri sun fără suficientă vizibilitate, iese trenul din boscheți fără sa tragă semnalul… cred ca este nevoie de semnalizare luminoasă la aceste treceri. CFR, nu face nimic, dar nimic totul este de pe vremea comunismului.

Lasă un răspuns