EXCLUSIV! „I-ar pofti sufleţelul” să fie senator de Timiş

adriana saftoiu

PNL Timiş caută un înlocuitor de calibru pentru primul loc la Senat, după ce Vasile Blaga a renunţat la candidatură. Mai întâi, i-a fost făcută o ofertă lui Dacian Cioloş, declinată însă de premier. A apărut, apoi, ideea invitării Alinei Gorghiu să deschidă lista senatorilor PNL Timiş, dar se pare că şi această încercare va eşua.

În criză de soluţii locale (Balint Petrescu sau Ioan Sas, adică variantele de rezervă, nu au anvergura necesară pentru a fi cap de listă), sunt avute în vedere şi alte implanturi de la Bucureşti. Se pare că cea mai potrivită soluţie ar fi aducerea Adrianei Săftoiu, care are marele avantaj de a fi timişoreancă!

Astfel, liberalii timişeni nu ar mai fi acuzaţi că promovează politicieni din Bucureşti şi ar avea, totuşi, un cap de listă cu notorietate. Contactată de „Renaşterea bănăţeană”, Adriana Săftoiu a părut mirată de această variantă: „E prima dată când aud aşa ceva. Nu ştiu ce să zic. Eu sunt prim-vicepreşedinte la Organizaţia Bucureşti… Pe de altă parte, aşa este, sunt timişoreancă. Nu ştiu însă ce a vorbit domnul Robu cu Alina Gorghiu, cunosc doar că a fost o şedinţă la Timiş, dar nu mai mult de atât. O să vedem… Mai e timp, pentru că listele se închid în 17 octombrie”, a declarat Adriana Săftoiu, lăsând deschisă poarta discuţiilor.

Ea a precizat că nu şi-a depus, încă, o candidatură în altă parte, fapt care întăreşte ideea că ar putea fi „transferată” în Timiş.

Adriana Săftoiu a fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, cu care, ulterior, a intrat într-un conflict de declaraţii. Fiecare i-a reproşat celuilalt fapte mai puţin lăudabile din timpul colaborării, Băsescu remarcându-se cu intervenţia prin care îi amintea fostei consiliere că i-a făcut toate hatârurile în timpul mandatului: „Ţi-a poftit sufleţelul să-ţi fie soţul şef de serviciu secret, ţi l-a făcut preşedintele şef de serviciu secret”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *