ALERTĂ în tot vestul țării! Îl caută Poliția. Îl recunoașteți?

Poliţiştii din zona de vest a țării cer ajutorul cetățenilor pentru a prinde un bărbat bănuit că ar fi încercat să fure bani dintr-un bancomat. Poliţia a făcut publice mai multe imagini de pe camerele de supraveghere video care-l surprind pe individ în timp ce se află în fața unui bancomat.

În imagini se vede cum bărbatul introduce o bandă adezivă în zona de eliberare a banilor, după care pleacă. La scurt timp, oamenii legii au găsit banda introdusă în bancomat.

Banda adezivă blochează banii retrași din bancomat. În cele mai multe cazuri, oamenii cred că banii nu au fost eliberați din cauza unei defecțiuni. În timpul în care victima raportează presupusa problemă la bancă, hoții vin şi iau banii lipiți de bandă.

„Poliţiştii oraşului Chişineu Criş solicită sprijinul tuturor persoanelor care deţin informaţii care să conducă la depistarea celui care apare în fotografii, să sune de îndată la numărul de telefon 0257/350.955 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Cel în cauză este bănuit de comiterea unei tentative de furt dintr-un bancomat al unei unităţi bancare situate pe raza localităţii Chişineu Criş”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Pîrvulescu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns