Evenimente destinate optimizării angajărilor

Peste 1.800 de locuri de muncă disponibile în judeţul Timiş. Oferta AJOFM

Două evenimente legate de piața muncii din vestul țării vor fi pe agenda Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș în cursul zilelor următoare.

CITEŞTE ŞI: Toată Timișoara știe: un oltean la primărie!

Ambele sunt derulate în cadrul unui proiect transfrontalier România-Serbia, inițiativa având ca principală țintă creșterea gradului de ocupare a locurilor de muncă.

Vineri, 14 august, de ora 11, la terasa La Vendetta a Hotelului Boavista (vizavi de Centrul Regional de Afaceri al CCIAT), va avea loc prezentarea studiului privind piata muncii în regiunea transfrontalieră România-Serbia, dar și întâlniri între reprezentanții firmelor care au nevoie de personal și cetățeni aflați în căutarea unui loc de muncă.

Celălalt eveniment apropiat din cadrul proiectului bilateral se va derula miercuri, 19 august, de la ora 10, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) al CCIAT, din din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22: Târgul de locuri de muncă „Banat Job”, unde firmele beneficiază de stand gratuit pentru a prezența oferta de locuri de muncă disponibile.

La ambele evenimente se va asigura translație româno-sârbă, iar discuțiile cu persoanele din Serbia se vor desfășura online. Totodată, vor fi respectate toate regulile de protecție și distanțare socială, precizează CCIAT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *