Eva Andreaș a fost învestită în funcția de prefect al judeţului Timiş

Numită în urmă cu câteva zile de premierul Mihai Tudose în funcția de prefect al județului Timiș, Eva-Georgeta Andreaș a fost învestită, marţi, oficial în această funcție, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Administrativ.

Din partea Ministerului Afacerilor Interne, învestirea a fost coordonată de Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relația cu instituțiile prefectului în cadrul MAI.

Proaspăt numită în funcție, Eva Andreaș a declarat că înțelege pe deplin responsabilitatea pe care o implică noua poziție pe care o ocupă și că își dorește să întărească în practică unul dintre principiile de bază ale instituției prefectului: aplecarea către cetățean. De asemenea, prefectul i-a asigurat pe locuitorii județului Timiș de întreaga ei deschidere.

În timp ce secretarul de stat Chirică a îndemnat-o pe Eva Andreaș să nu uite nici o clipă că se află în slujba cetățeanului, Călin Dobra, președintele CJT, s-a arătat convins de o bună colaborare în viitor, în special în contextul în care Timișul are de făcut față unor serioase provocări legate, în special, de migrație.

De acum fostul prefect Mircea Băcală, care a deținut funcția din decembrie 2015, își va continua cariera ca inspector guvernamental.

0 Comments

No Comment.