Este OFICIAL! Poli Timişoara joacă în Liga 1 ! Ce jucători semnează astăzi cu echipa alb-violetă

Este oficial! Poli Timişoara joacă în Liga 1! LPF a anunțat că Rapid nu va putea evolua în sezonul următor în Liga 1, iar în locul giuleștenilor va participa ACS Poli Timișoara.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Iustin Ştefan, a spus: „Adunarea Generală a oferit trei soluţii în cazul Rapidului, şi anume situaţia în care cererea este admisă, cea în care este respinsă şi cea în care se amână cererea. Ne aflăm în ultimul caz, ceea ce înseamnă că ACS Poli Timişoara va participa în Liga I. Rapid este în faliment şi are o capacitate de exerciţii restrânsă. Asta înseamnă că singurele acte pe care le poate face clubul sunt cele de dizvolare. Înseamnă că nu pot aduce jucători sau antrenori. Rapid se află în plină procedură de dizolvare. Şi dacă ar fi în procedură de insolvenţă Rapid tot nu poate participa în competiţie. Rapid mai poate juca doar dacă achita cineva toate datoriile până diseară. Este nevoie de o minune”.

Astăzi, 21 iulie, vor semna cu ACS Poli următorii jucători: Claudiu Belu, Cătălin Straton, Vasile Curileac şi Bogdan Străuţ. Dintre aceştia, doar Belu condiţionase semnarea contractului de participarea echipei timişorene în Liga 1.

Un alt jucător aflat în negocieri avansate cu ACS Poli este fostul căpitan Cristian Scutaru, în prezent liber de contract.

Aşadar, suporterii alb-violeţi sunt aşteptaţi luni, 25 iulie, la ora 21, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, la meciul cu FC Botoşani!

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns