Este oficial: mitingul pentru centura Timişoarei are loc sâmbătă

centura timisoarei 1

Având în vedere că reprezentanții Ministerului Transporturilor nu au oferit nici o certitudine că la centura de sud a Timișoarei se va lucra începând de anul viitor, mitingul prin care timișorenii își vor exprima susținerea pentru construirea cât mai grabnică a acestei șosele va avea loc sâmbătă, începând de la ora 11, în Piața Victoriei.

Sunt așteptați mii de timișoreni care să exprime voința fermă a locuitorilor orașului de pe Bega și a celor din localitățile limitrofe. Primarul Nicolae Robu a declarat că l-a invitat, prin SMS, și pe președintele CJT, Sorin Grindeanu.

În cazul în care acest protest nu va fi luat în seamă de autoritățile guvernamentale, următorul miting ar putea fi unul motorizat, cu un traseu pe care îl vor parcurge tiruri, taxiuri și motociclete, fiind luată în calcul și varianta blocării unor căi rutiere.

Organizatorii mitingului de sâmbătă au atras atenția că vor fi prezenți între orele 10,30 și 11, în Piața Libertății, unde vor distribui pancarte inscripționate cu „Vrem centură pentru Timișoara”. Pentru orice alte mesaje care ar putea să apară, cei care au solicitat aprobarea mitingului nu își asumă responsabilitatea.

De asemenea, participanții sunt rugați să se delimiteze de orice acțiune sau mesaj cu caracter politic și să se abțină de la acuze, indiferent cui sunt adresate, pentru că importante sunt demararea și finalizarea urgentă a centurii, nu stabilirea vinovățiilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *