Este oficial! Bulevardul Sudului va fi lărgit la patru benzi. Cât vor dura lucrările și cât costă

bulevardul sudului 1

Consilierii locali timișoreni au aprobat în ședința de vineri actualizarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea și extinderea Bulevardului Sudului, aprobat încă din anul 2010. După finalizare, lucrarea va îmbunătăți condițiile de circulație din partea de sud a Timișoarei.

Valoarea actualizată a investiției, care va fi executată cu bani de la bugetul local, a fost estimată la 41,5 milioane de lei. Lucrările de modernizare vor dura un an și se vor executa într-o prima etapă doar asupra tronsonului cuprins între bd. Dr. Iosif Bulbuca și strada Mareșal Constantin Prezan.

Citește și: Alertă în România! Un copil a murit și părinții săi au orbit, după ce au mâncat shaorma

Șantierul va include și refacerea rețelelor subterane de apă, canalizare și telecomunicații, precum și amenajarea de piste pentru biciclete. În intențiile municipalității se află și lărgirea la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, astfel că întreaga zonă va fi mult mai aerisită după finalizarea lucrărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Este oficial! Bulevardul Sudului va fi lărgit la patru benzi. Cât vor dura lucrările și cât costă

  1. Robu, minunat președinte de cartier dar, în nici un caz primar. Du-te nene în Soarelui și stai naibii acolo. Timișoara are nevoie de altceva !

  2. In nordul orasului pe cand se incep investitiile in infrastructura? … strazile de legatura intre Torontalului si Aradului sunt full de masini la orice ora (Miresei, Liege, Felix, Gr. Alexandrescu) …

  3. Robu este presedinte ce cartier in Soarelui, nu primar in Mun Timisoara. Nordul orasului este lasat de izbeliste, dute nea Robu si lasa-ne……..

  4. Cata rautate!
    In primul rand sa deschideti bine ochii si. Veti vedea ca sa lucrat in tot orasul, sau facut strazi, viaducte, renovat poduri, pavat si modernizat etc etc. Care dintre primarii fosti ai timisoareei a mai facut ceva? Aia de nu au facut nimic ,, au fost buni ca nu a blocat traficul asai?, au permis constructii de garaje! Robu nu va place ca a daramat garajele si a facut parcari, a renovat poduri si pasaje, nu va place ca blocheaza traficul!
    Eu VOTEZ Robu primar cel putin inca doua mandate, sa ajunga sa faca si acolo unde nu a ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *