Este cert: două rute vor fi anulate la Aeroportul Internaţional Timișoara!

Precizările Blue Air privind rambursarea banilor pe bilete. 230.000 de pasageri au fost afectați de suspendarea zborurilor din România

La începutul acestei luni, reprezentanții companiei aeriene Blue Air au anunțat că, începând cu data de 17 februarie, vor renunța la două dintre cursele operate de pe Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, respectiv, la rutele Timișoara – Cluj și Timișoara – Iași și retur.

Surprinsă de decizia neașteptată, conducerea aeroportului a luat act de ea, lăsând însă deschisă calea unor negocieri în vederea găsirii unor soluții pentru remedierea situației. Până în momentul de față, nu s-a întâmplat acest lucru, compania Blue Air rămânând fermă pe poziție.

Consecința este că, începând de sâmbătă, cele două rute vor fi desființate, din Timișoara ne mai existând alte zboruri către Iași și Cluj ale altor operatori aerieni. Blue Air mai are activă o rută internă spre Constanța, în sezonul estival, despre care, în acest moment, nu se știe dacă va mai fi operabilă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Este cert: două rute vor fi anulate la Aeroportul Internaţional Timișoara!

  1. In aceste conditii Timisoara nu mai are nevoie de metrou , in primul rand ca suntem amplasati pe o mare mlastina si in al doilea rand pentru ca aeroportul pierde la greu curse aeriene adica nu mai sunt calatori.

Lasă un răspuns