Eșec de trei milioane de euro într-o comună de lângă Timişoara!

Eșec de trei milioane de euro într-o comună de lângă Timişoara!

Fără gaz la Săcălaz! Nimic nu se leagă în această comună de lângă Timişoara. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a făcut publică lista proiectelor de extindere a rețelelor de gaz ce vor fi finanțate din fonduri europene.

Au fost selectate pentru finanțare doar 15 proiecte din cele existente în peste 120 de localități care au îndeplinit criteriile. Doar trei proiecte au fost respinse, printre care și cel al comunei Săcălaz, care nu a fost bine făcut și, drept urmare, nu mai poate fi depus în cadrul altor programe sau axe, așa cum au posibilitatea cele care nu au prins finanțare, dar sunt scrise corect.

CITEŞTE ŞI: Senatorul Eugen Dogariu: ”Companiile românești trebuie susținute, indiferent de domeniul lor de activitate”

Unul dintre cei care și-au asumat public acest eșec de trei milioane de euro este Bogdan Lungu, fostul administrator public al comunei:

”Un proiect respins este clar un proiect eșuat, nu pot pretinde altceva. O oportunitate de dezvoltare locală imensă, un deziderat local primordial, dar care se finalizează total altfel decât ne-am fi dorit cu toții. Erau trei milioane de euro care puteau fi aduși în comunitatea Săcălaz. Era o șansă…

Mi-am asumat-o! Primarul mi-a încredințat-o, astfel încât a devenit un țel și o ambiție personală. Da, este un eșec răsunător, pe care îl regret pentru rezultat, dar nici o clipă pentru munca ce a stat în spatele acestei încercări”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns