Senatorul Eugen Dogariu: ”Companiile românești trebuie susținute, indiferent de domeniul lor de activitate”

Senatorul Eugen Dogariu: „Vor fi implementate soluțiile PSD pentru oprirea creșterii facturilor la energie”

Companiile, antreprenorii și fermierii români au mare nevoie de susținere, mai ales în noul context economic, iar conștientizarea acestui lucru este esențială în clipa de față. Acesta este mesajul transmis de senatorul PSD Eugen Dogariu, care spune că firmele românești au mare nevoie de susținere, indiferent de domeniul lor de activitate.

”Acum, mai mult ca oricând, producătorii români au nevoie nu doar de sprijinul guvernului, ci și de cel al consumatorilor. În viziunea mea și a partidului din care fac parte, România nu poate exista fără politici publice coerente, care să susțină fermierii, producătorii și antreprenorii români”, este mesajul transmis de Eugen Dogariu.

Senatorul timișean a exemplificat sprijinul acordat companiilor prin două programe asumate de PSD și susținute în plan guvernamental. Este vorba de ”Fabricat în România” și ”Cumpărăm românește”, primul dintre acestea constituind chiar centrul programului de guvernare al PSD.

CITEŞTE ŞI: Subvenții de până la 4.000 de euro pentru legumicultori

”Un produs fabricat în România, cu responsabilitate și de calitate, înseamnă siguranța locurilor de muncă pentru români, înseamnă stabilitate și predictibilitate. Orice inițiativă în acest sens va găsi un partener și un aliat în PSD”, a declarat Eugen Dogariu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns