„Enel” produce noi scântei. Timişorenii sunt bătaia de joc a companiei

Compania „Enel” stă pe un butoi de pulbere. Nemulţumirile populare au atins cote maxime, după dezastrul înregistrat în ultima vreme în Timişoara: străzi lăsate în întuneric, întreruperi repetate ale energiei electrice, defecţiuni ale aparatelor, comune întregi în beznă, lucruri care irită la maximum consumatorii.

De parcă nu erau de ajuns aceste neplăceri, au mai apărut şi cozile de la sediul companiei, unde oamenii aşteaptă ore întregi să schimbe contractul de furnizare sau să primească factura pe care compania a uitat să le-o trimită acasă.

Este o situaţie tot mai condamnabilă, care pare fără rezolvare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “„Enel” produce noi scântei. Timişorenii sunt bătaia de joc a companiei

  1. Cum drac sa nu fie cozi…In februarie 2017 am incheiat contract cu Enel,iar saptamana asta am fost sunat de cineva de la Enel,ca trebuie sa ….semnez un alt contract cu ei…se incheie saptamanal astfel de contracte?Atunci de ce va mirati ca sunt cozi?

  2. Asa ne trebuie daca am vandut Electrica la italienii de la Enel. Guvernul trebuie sa nationalizeze productia si distributia de energie electrica a tarii, urgent. Italienii nu au facut investitii in infrastructura de distributie si de aceea cade curentul fregvent. Stiu numai sa incaseze bani multi pe facturi care si acestea ajung cu intarziere la consumatori. E o bataie de joc. Noi clienti trebuie sa fim mai activi si mai pretentiosi si sa nu ii lasam pe italieni sa isi bata joc de noi…

Lasă un răspuns